Rezkanje s CNC tehnologijo

Izjemno natančna CNC tehnologija, že par desetletij, uporabnikom nudi izjemno natančne izdelke na osnovi digitalnega skeniranja in digitalnega dizajna in v zobozdravstvu sega daleč nazaj, v 80 leta prejšnjega stoletja. Skozi ves ta čas se je proces izpopolnil skoraj do popolnosti, ta evolucija pa se danes odraža na visokokakovostnih in izredno natančnih, rezkanih konstrukcijah brez notranjih napetosti in deformacij.

Sodoben digitalni proces izdelave, z dovršenimi rezkalnimi enotami, najmodernejšimi materiali in najnaprednejšo programsko opremo, predstavlja najvišjo raven natančnosti. Ne glede na indikacijo in izbor materiala CNC-tehnlogija rezkanja s konsistentno in visoko kakovostjo uporabnikom z veliko zanesljivostjo zagotavlja najboljše rezultate in vrhunske izdelke.

Rezkanje se izvaja na sodobnih Interdent rezkalnih enotah CC Lite, CC Cool, CC NewCosmo, CC Trendy/CC Trendy+, CC Fashion, CC Universe in CC NewChic, ki s svojimi dovršenimi strategijami rezkalnih procesov zagotavljajo neprimerljivo natančnost in zavidljivo površinsko obdelavo.

 

Indikacije